Karijera

Želimo da radimo u društvu najboljih!

Upravo zato želimo da stvorimo motivišući ambijent koji omogućuje optimalan profesionalni razvoj i ostvarenje ličnih ambicija. Istovremeno, negujemo kulturu timskog duha zbog sinergije koju donose objedinjeni potencijali. Želimo da izgradimo uspešan tim ljudi koji dobro radi zajedno, ponosni na to što su deo Alca tima. I uspevamo u tome.

Investiranje u razvoj i usavršavanje naših kadrova predstavlja jedno od najvažnijih usmerenja naše poslovne politike. Stvorili smo dinamičnu radnu sredinu koja pruža mogućnosti za praktično i teorijsko usavršavanje, profesionalni razvoj i napredovanje. Razvoj i karijera svakog zaposlenog planira se u skladu sa strateškim ciljevima Alca trgovine, izlazeći u susret novim profesionalnim izazovima.

Uspeh i kontinuirani napredak naše kompanije leži upravo u ljudima, oni su naš najvažniji resurs. U cilju održavanja i unapređivanja poželjnog poslovnog okruženja mi:

  • Svakom zaposlenom pružamo mogućnost da se edukuje u skladu sa zahtevima radnog mesta i individualnim planom razvoja karijere.
  • Pružamo obuke koje su koncipirane tako da prate promene u dinamičnom poslovnom okruženju.
  • Nagrađujemo rezultate i uloženi napor.
  • Na našem putu da postanemo najbolje poslovno okruženje koje karakteriše poverenje i zajedništvo, znamo da smo svi mi u kompaniji članovi jednog tima, da samo radeći zajedno možemo postići izuzetne ciljeve koje ostvarujemo.
  • Alca trgovina posebnu pažnju poklanja svojim zaposlenima, jer je orijentisana ka vrhu.

Zato, ukoliko ste ambiciozni, preduzimljivi, uporni, posedujete adekvatno znanje, imate želju za učenjem i napredovanjem i ako ste u našim principima prepoznali svoje, onda ste na pravom mestu. Javite nam se i postanite deo mladog, dinamičnog i uspešnog tima. Mi Vas očekujemo. PRAVO KA NAJBOLJIMA!