Naši proizvodi

HiPP

cover.jpg

1899. godina velike ideje

Krajem 19. veka Josef Hipp vlasnik poslastičarnice u Pfaffenfofenu, nakon rođenja bliznakinja, se suočio sa nesrećom da njegova žena Marija nije imala dovoljno mleka. Josef je počeo razmišljati o prehrani svojih devojčica. Kao poslastičar dosetio se: samleo je dvopek i dobio brašno, koje su dodali mleku da bi bilo gušće i zasitnije. Devojčice su preživele, kao i ostalo petoro dece.

1901. Prvi proizvod

Uspeh brašna od dvopeka, koje je Josef prodavao u svojoj poslastičarnici, ubrzo je prerastao granice malog grada. Jedan od već naraslih sinova, pomagao je roditeljima, prodajući od vrata do vrata čak i u velikom Minhenu. Postao je zaljubljenik svog posla i utemeljio firmu HIPP. 1950. Georg Hipp je počeo proizvoditi povrtne kašice za bebe. Dečija hrana se ubrzo više nije pakovala u limenkama, nego u staklenoj ambalaži. Asortiman proizvoda se iz dana u dan širi.

1956. Pioniri organsko biološkog uzgoja

Paralelno sa počecima industrijske proizvodnje hrane, Georg Hipp počeo je 1956. godine s uzgojem poljoprivrednih kultura prirodnim metodama, daleko od industrije i bez hemikalija.

Bio je oduševljen razmišljanjima Dr Hansa Mülera, oca organsko biološke poljoprivrede. Cilj je bio: zdrava dečja hrana putem zdravog organsko biološkog uzgoja. Porodično gazdinstvo postalo je BIO gazdinstvo. Georgova deca Klaus, Paulus i Georg nastavljaju svetlu porodičnu tradiciju i BIO filozofija nastavlja biti i njihova zvezda vodilja u poslovanju. Malo po malo komšijska gazdinstva uviđaju dobre strane BIO uzgoja i postaju kooperanti HiPP-a. HiPP je danas najveći svetski prerađivač kultura iz organsko biološkog uzgoja.

img2.jpg

Potrošači su sve više svesni značaja organske hrane kao izvora zdravog života. Znak organske hrane na HIPP proizvodima pruža sigurnost svakom roditelju da svome detetu pruža ishranu vrhunskog kvaliteta.

img3.jpg

Propisima Republike Srbije oganski prizvodi obavezno moraju biti obeleženi i nacionalnim znakom

img4.jpg

Obroci

Svi HiPP obroci sadrže kvalitetno bio ulje repice, kao što to, posebno za ishranu beba, preporučuje Institut za istraživanje dečje ishrane. Bio ulje repice bebe snabdeva prirodnim omega-3-masnim kiselinama, koje su važne za zdrav razvoj i strukturu moždanih i nervnih ćelija.

Voće

Za HiPP se bira samo posebno strogo kontrolisano voće: U ishrani beba se voće uvodi kao neizostavan izvor vitamina, mineralnih materija i elemenata u tragovima. HiPP-ovo voće je bogato vitaminom C i tako pomaže jačanju imuniteta Vašeg deteta.

Voće i žitarice - bez dodatog šećera

Vaša beba se kroz mlečnu hranu, obroke za bebe i mlečnim kašama dobro snabdeva belančevinama. Kao popodnevni obrok dopunske hrane, Institut za istraživanje dečje ishrane preporučuje obroke sa manje belančevina.

Tu su HiPP voće & žitarice ono pravo: Blago voće i fine žitarice čine da lako prijaju i dobro zasite . Voćne teglice sadrže samo prirodne zaslađivače iz voća i proizvedene su bez dodatog šećera.

Voće i jogurt - bez dodatog šećera

Jedinstvene doživljaje u ukusu nude HiPP proizvodi voće & jogurt. Bilo to u 2 sloja kao voćni duet ili pomešano kao što su voće & jogurt jagoda-malina. Sa svakom porcijom Vaša beba dobija posebnu porciju jogurta i dragocenog kalcijuma prema potrebni beba - naravno bez dodatog šećera.

Bio mlečne kaše - bez dodatog šećera

Posle 4. meseca možete da počnete da Vašoj bebi i uveče dajete mlečnu kašu. HiPP bio mlečna kaša se proizvodi iz strogo kontrolisanih bio sastojaka. Uz to sadrže mleko prema uzrastu, važne omega-3-masne kiseline i dragocene vitamine i vlakna a imaju izuzetno prirodan ukus.

100% BIO sokovi- bez dodatog šećera

HiPP 100% bio sokovi se proizvode od voća koje je sazrelo na suncu. Sok od šargarepe se direktno cedi iz sveže ubrane šargarepe. Voće i šargarepa rastu u skladu sa strogim direktivama biološke poljoprivredne proizvodnje - bez veštačkih đubriva i sredstava za prskanje. Ostavlja im se neophodno vreme za zrenje, pa tako potpuno prirodno razvijaju svoj poseban ukus. Zbog toga im nije potrebno ni dodavanje šećera ili arome. Bogati su vitaminom C, sadrže malo kiseline, pa su tako prilagođeni osetljivom organizmu Vaše bebe. Sokovi su idealni kao izvori vitamina uz obroke dopunske hrane. Vitamin C u soku pospešuje apsorpciju gvožđa iz obroka sa povrćem i žitaricama.

ORS solucija

HiPP ORS je gotov napitak za oralnu rehidraciju. Pogodan je za tretman dijareje kod odojčadi od 4. meseca života i male dece, po preporuci lekara. HiPP ORS 200 omogućava prirodni tretman dijareje. Gubitak tečnosti i elektrolita uzrokovan dijarejom se momentalno kompenzuje.

Mlečne formule

HiPP bio-žig garantuje poštovanje izuzetno strogih pravila. Bebama koje se ne doje ili koje se samo delimično doje, potrebna je posebna hrana, kojoj je uzor majčino mleko. Organizam odojčeta je još uvek jako osetljiv pa je zbog toga sastav mlečne hrane za bebe zakonski jasno regulisan. Kao osnova za svu mlečnu hranu se koristi kravlje mleko koje obezbeđuje kalcijum i vredne belančevine. HiPP u najvećoj mogućoj meri insistira na prirodnosti i koristi. Kao polazni proizvod za BIO mlečnu hranu, isključivo koristi strogo kontrolisano bio-mleko.

Povrće

Povrće za HiPP se uzgaja prema strogim smernicama biološke poljoprivredne proizvodnje - bez veštačkih đubriva i sredstava za prskanje. Povrće je idealno za početak dopunske hrane, nakon završenog 4. do 6. meseca.

HiPP-ovo povrće je naročito usklađeno sa potrebama bebe u ishrani. Kod jednostavnog sastava mi se odričemo veziva, a u skladu sa zakonskim propisima i boja i konzervansa. Kao što je to preporučeno u prvoj dopunskoj hrani, mi ne dodajemo so - zbog toga nemojte naknadno začinjavati.

Preko dragocenog bio ulja od repice Vaša beba dobija prirodne omega-3-masne kiseline, koje su važne za razvoj moždanih i nervnih ćelija.

Kašice za laku noć

HiPP kašice za laku noć u teglici s mlečnim sastavom od prelaznog mleka, prilagođenog uzrastu deteta, sadrže kalcijum i veoma su zasitan i ukusan obrok, koji jednako prija i topao i hladan.

Čaj za dojilje

HiPP Natal čaj za dojenje razvijen je, u saradnji sa babicama, za period posebnih potreba pri kraju trudnoće i tokom perioda dojenja. HiPP Natal čaj za dojilje sadrži izabranu mešavinu biljaka kao što su kim, komorač i anis, za koje se već dugo zna da stimulišu stvaranje mleka.

Voćna zabava

Bez obzira da li ste na igralištu, porodičnom putovanju ili je u toku školski odmor, ukusno voće u interesantnom pakovanju će biti odlična užina.

Porcija od 90g sadrži 100% voća organskog kvaliteta. Zabavan i veseli dizajn novog pakovanja, opčiniće vaše dete na prvi pogled i sa lakoćom ćete mu pružiti zdrav i zabavan obrok.

Pružite deci voćnu zabavu uz tri nova ukusa: Jabuka – Banana – Jagoda ; Jabuka – Breskva – Šumsko voće i Jabuka – Kruška - Banana.

 • 3535-01_FS1_fr.jpg
 • 5515.jpg
 • 6800.jpg
 • 6810.jpg
 • 8508_V1.jpg
 • 8520_V4_1-12_copy.jpg
 • 8572_V1-F.jpg
 • 8573_V1-F.jpg
 • 8643MA_V1.jpg
 • 8644MA_V1.jpg
 • 8645MA_V2.jpg
 • Bio_mlecna_kase_copy.jpg
 • DA31350-01_F1.jpg
 • DA31351-02_F1.jpg
 • DA31352-02_F1.jpg
 • DA31353-02_F1.jpg
 • Kasice_za_laku_noc_copy.jpg
 • Mlecna_formula_copy.jpg
 • Povrce_copy.jpg
 • Sokovi_copy.jpg
 • Voce_copy.jpg
 • Voce_sa_integralnim_zitaricama_copy.jpg
 • Vocni_duet_copy.jpg
 • obrok_copy.jpg